marți, 27 octombrie 2009

Toamna - anotimpul recoltei. Pentru fotografi e o recolta bogata in culori aurii-ruginii. Sau altfel zis, o gama larga de nuante calde. Am incercat si eu sa surprind aceasta adevarata simfonie de culori prin obiectivul aparatului.
Cu o saptamana in urma am fost intr-o excursie de o zi pana la Belis. Din pacate vremea a fost ploioasa si nu ne-am putut bucura pe deplin de frumusetea locurilor. Iata insa ce peisaje autumnale am vazut pe drumul catre Belis in zona localitatii Vanatori (in judetul Cluj, la granita cu judetul Salaj):






De aici si pana la Belis a plouat in continuu, insa cand am ajuns a incetat, asa ca am putut face cateva poze cu lacul si imprejurimile:






luni, 26 octombrie 2009

Portret


joi, 22 octombrie 2009

Nunta Cristi&Diana

Iata si cateva fotografii de la nunta prietenilor mei Cristi si Diana. Fotografiile au fost realizate in Parcul tineretului din Zalau intr-un decor de toamna aurie. Aceasta este ultima din seria de fotografii de nunta pe anul acesta.





















marți, 13 octombrie 2009

Logodna Lucian&Monica

Printre nunti s-a strecurat si o logodna. Iata mai jos cateva poze facute cu aceasta ocazie:
Logodna Lucian&Monica.














duminică, 11 octombrie 2009

Nunta Nicu&Florina

Iata ca am reusit in sfarsit sa mai adaug cate ceva pe blog. Dupa cum am zis, o sa postez fotografii facute la nuntile la care am petrecut in luna septembrie. Asadar urmatoarea pe lista este nunta prietenilor mei Cozo si Florina. Pozele sunt facute in Vad si in Dej, judetul Cluj.











cozo si florina
cozo florina

cozo si florina







 

blogger templates | Make Money Online